Gynex energy podporuje otehotnenie – recenzia

Gynex je bylinný prípravok od firmy energy v podobe kvapiek, ktorého použitie je naozaj široké, no využíva sa najmä v spojení s gynekologickými problémami ako už napovedá jeho názov. Upravuje ťažkosti s hormonálnou sústavou, ale pomáha aj pri rôznych zápaloch a stabilizuje zlý psychický stav.

Jeho zložky, ktorých viac ako 80% tvorí bylinný podiel priaznivo ovplyvňujú neplodnosť u mužov aj u žien. Obsahuje až 15 účinných bylín a to agát biely, nátržník husí, všeliek hojivý, brusnicu obyčajnú, nechtík lekársky, alchemilku žltozelenú, jarabinu lekársku, chaluhu bublinatú a iné.

Účinky Gynexu

  • Pomáha pri neplodnosti
  • Zmierňuje menštruačné kŕče
  • Priaznivo pôsobí pri gynekologických problémoch – cystách na vaječníkoch, infekciách
  • močových ciest alebo kvasinkovej infekcii
  • Zabraňuje vypadávaniu vlasov
  • Má pozitívne účinky na problematickú pleť
  • Preventívne pôsobí proti rakovine
  • U žien znižuje problémy počas menopauzy
  • Ochraňuje pred vznikom osteoporózy
  • Priaznivo pôsobí na ľudí s diabetom
  • Pomáha pri počatí
  • Zlepšuje imunitný systém
  • U detí zmierňuje dysfáziu – poruchu reči
  • Má antioxidačné a regeneračné vlastnosti
  • Pomáha pri psychických ťažkostiach a zlepšuje pozitívne myslenie
  • Pomáha pri problémoch s pamäťou dokonca aj v štádiu sklerózy
  • Podporuje prirodzenú tvorbu hormónov
  • Má pozitívny vplyv pri poruchách so štítnou žľazou

Dávkovanie a užívanie

Gynex sa užíva buď samostatne nakvapkaním na lyžičku alebo ho môžete zriediť s vodou. Odporúčané dávkovanie je 2 až 7 kvapiek 1-3x denne pre dospelých. Deti od 12 rokov môžu užiť max 7 kvapiek denne a deti od troch do 12 rokov 2 kvapky.

Dávkovanie by ste mali dodržiavať aspoň tri týždne, potom si dať na týždeň pauzu a po nej môžete opäť pokračovať v užívaní. Pred použitím fľaštičku poriadne pretrepte. Užíva sa polhodinu pred jedlom.

Nežiaduce účinky

Gynex nie je vhodný pre deti do troch rokov a pre tehotné a dojčiace ženy.

V niektorých prípadoch sa v prvých štádiách užívania môže prejaviť zhoršenie príznakov, bolesti hlavy alebo poruchy v menštruačnom cykle, ktoré sa po dlhšom užívaní upravia a cyklus sa znormalizuje do ešte lepšieho stavu ako bol na začiatku.

Ak by sa vám náhodou zhoršil váš stav znížte dávku kým nepríjemné stavy neustúpia. Niektorým ženám nemusí byť príjemná jeho chuť, čo sa dá napraviť zriedením s vodou.

Zobraziť viac info

Cena v lekárni Dr.Max

Jeho cena sa pohybuje v cenovom rozmedzí 15 až 22 eur za 30 ml balenie. V akciovej cene ho nájdete napríklad v ✅ lekárni Dr. Max, no nemajú ho v každej lekárni. Skôr ho nájdete v špecializovaných obchodoch so zdravou výživou, nakoľko ide o výživový doplnok alebo na eshopoch.

gynex energy cena v dr max

Skúsenosti a recenzie

Gynex má zväčša pozitívne ohlasy, ktoré môžete nájsť v rôznych diskusných fórach a recenziách. Ale samozrejme sa nájdu aj takí, ktorým nesadol a užívateľom sa neprejavili žiadne viditeľné zlepšenia.

gynex recenzia - skúsenosti s užívaním

Veľa žien ho pochvaľuje a hodnotia pozitívne jeho účinky najmä pri hormonálnej nerovnováhe. Gynex im zmiernil menštruačné kŕče, výkyvy v menštruačnom cykle po vysadení antikoncepcie alebo problémy spojené s nepravidelnosťou cyklu.

Otehotnenie vďaka Gynexu

Keďže  dokáže upraviť nepravidelný cyklus, má vplyv aj na plodnosť,  čo ocenili ženy, ktorým sa dlho nedarilo otehotnieť.

gynex a jeho účinky na otehotnenie

Taktiež viacerým pomohol, keď sa u nich objavila cysta. Ženy v pokročilom veku si ho zase pochvaľujú kvôli jeho účinkom na zmiernenie komplikácií počas menopauzy.

Ako sa v jeho popise píše, pomohol aj s psychickými ťažkosťami, najmä v období po pôrode.

Môj názor

Myslím si, že kvapky gynex energy dokážu ženám pomôcť prírodnou cestou s poruchami menštruačného cyklu alebo v období menopauzy.

Mnoho žien si často vyberá hormonálnu liečbu, no tá dokáže spôsobiť výkyvy v cykle po jej vysadení a problémy sa vrátia naspäť.

Preto je dobré vyskúšať najprv prírodnú liečbu, ktorou nič nepokazíte a ak neuvidíte zmeny v nepravidelnosti alebo úľavu od kŕčov, či zmenu psychického stavu, až potom sa obráťte na svojho doktora, ktorý vám predpíše inú alternatívu, či už hormonálnu alebo antibiotickú.

Gynex Energy

gynex energy v lekárni

GYNEX harmonizuje predovšetkým energetické dráhy počatia, troch žiaričov, sleziny a žalúdka. Ide o vysoko koncentrovaný prípravok, ktorý obsahuje bylinné výťažky, éterické oleje a bioinformačné zložky vo vzájomne vyváženom, synergicky pôsobiacom komplexe.

Pozrieť v lekárni

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *